torstai 16. kesäkuuta 2011

1-vuotissynttärit lähestyy!

Meidän ihana pieni kullanmuru täyttää 20. päivä tätä kuuta yksi vuotta!! Oijoi, miten ensimmäinen vuosi kuluikin (liian) nopeasti. Huomenna menemme ottamaan 1-vuotiskuvan (+sisaruskuvan molemmista kullannupuista), ja sitä varten ompelin tyttöselle mekon. Ohje on Alicia-mekko Ottobrestä 3/2009, koko 80 cm (eli täsmälleen sopiva).Isommalle sisarelle laitan tämän ihanan wallymedallions-mekon, se on niin ihanan pirteä ja sopii tuon Alice-mekon väreihin. Kuva on Me&I:n nettisivuilta :-) En ehtinyt ompelemaan hänelle mekkoa, kun tuo kuvausaika tuli niin lyhyellä "varoitusajalla".

wallymedallions dress


Tässä vielä pari ompelusta, jotka tein muutama viikko sitten. En ole vaan saanut kuvattua näitä aikaisemmin, kun kamera oli vähän aikaa kateissa. Itselle surautin tällaisen tunikan, ja ihan kierrätysmateriaalista, eli kangashan on vanha Marimekon verho, ja pitsit ovat vanhasta lakanasta.
Just kerkesin napata kuvan, ennen kuin pikkuneiti kiskoi tämän housuhameen lattialle. Kaava muistaakseni tämän kesän Ottobrestä, koko 128 cm.

2 kommenttia:

M kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle!
Ihania ompeluksia.

Kielo kirjoitti...

Voi teilläkin kohta juhlistellaan!!! Ompa muuten söpö 1 vee mekko ja ihana tuo sun itselle ompelema tunika!!!