torstai 5. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa

Blogin salasana unohtui hetkeksi...
No muistimpas kun aikani mietin. =)
Poikain välikausi alkaa olla kivasti koossa. Kahdet popin välikausihousut pitää vielä ostaa. Koossa 122cm ja 140 tai 146cm. Ommeltukkin on jotain. Innolla odottelen kesää, jotta ois taas aikaa.

Tässäpä junioreiden kevättä:

Pienin menee lähinnä isoveljien vanhoilla. Tähtitakki on käytettynä ostettu, Muumitakki mummon tekemä ja Villervallan canvastakki on uusi. Lisäksi kaapeista löytyy Villervallan punaisett välikausihousut. Villervallan takki on aivan ihanan keltainen. Unohtui ottaa kuva, joten kuva on lainattu Skidin sivuilta. Koot 98 tai 104cm.


Keskimmäisen pojun kevät. Villervallan takki uusi, samoin Elloksen alesta tilattu Ticketin plain rain. Muumitakki taas mummun tekemä. Oranssi takki on Reiman. Pipo Pikku Stikkarin.Ja isoveikan syksy. Puku Polarn O Pyretin, softshell Molo kids, tähtitakki ja plain rain-puku Ticketin. Isommat välikausihousut pitäis vielä ostaa.
Kaikkea muutakin on puuhailtu mm...


2 kommenttia:

*riikka* kirjoitti...

Ihana raikkaannäköisiä settejä teillä! Kyllä noilla kelpaa kevättä odotella!
Mukavaa pääsiäistä!

M kirjoitti...

Pienemmille on löytynyt kivasti, mutta vanhimman pojan kevät näyttää tylsältä. Jotku värikkäät välikausihousut pitäis löytää. Tuollaista Villervallan tyyppistä canvastakkia myös etsin. Mutta ei oikein löytynyt. Lopulta huutiksesta löytyi r-collectionin vihreä takki. Ei ole vielä perille tullut, toivottavasti koko sopii.

Hyvää pääsiäistä sinnekin!