keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Esikoisen kevätvaatetus ja taas omia väkerryksiä =)

Nyt saapuivat postissa uudet Polarn o Pyretin välikausihousut. Kiitoksia hyvästä palvelusta Zeppeliinin liikkeelle! =) Koko 134cm ja väri ihanan punainen. Aiemmin oli alesta ostettuna saman merkin musta takki. Pipoksi käy vaikka Pikku Stikkarin traktoripipo. Tämä on siis meidän pian 5-vuotiaan esikoisen kevään ykkösasu. =)
Kokonaisuudessaan ulkovaatteet kevääksi ovat tässä.
Joulupukilta saatu Icepeakin softshelltakki, koko 140cm. Polarn O Pyretin takki. Reimatecin haalari 128cm, mennee vielä tämän kevään. Adidaksen tuulipuku 128cm, menee toivottavasti vielä syksylläkin. Muumitakki, koko noin 122cm, menee ehkä kevään, tuskin enää syksyllä. Sitten on vielä isin töihin oma haalari ja pari haalaria sitten joihinkin TOOSIsotkuisiin hommiin. =)

 Monet muuten tuntuvat jo aika varhaisessa vaiheessa miettivän, että tarvitaanko enää haalaria. Meillä se on nyt varmaan esikoisella viimeistä kertaa, syystä että isompia kokoja ei juuri enää saa. Mutta on ollut meillä tosi tarpeellinen, kun se on niin helppo itse pukea päälle.

Sitten omia tekeleitä. Meillä on nyt täällä ollut kunnon pakkasjakso (sellaista -34 astetta aamuisin) ja lapsetkin nuhassa, joten ei ole juurikaan ulkoiltu. Äitillä ollut siis aikaa ommella. =)

Rupesin tekemään 2-vuotiaalle paitaa 110cm kaavalla. No jätin aikas reilut saumanvarat ja huomasin, että paita sopikin meidän 128cm vaatteita käyttävälle esikoiselle. =) Muuten ihan ok, mutta huolimattomuuttani tuo resorin sauma jäi eteen...arghh... No en ruvennut korjaamaan, kun ei yhtään tuo purkamisprojekti kiinnostanut. Pari vuorellista kevätlakkia tein myös. Summamutikassa, mutta koot ovat passelit esikoiselle ja kuopukselle. Kivannäköiset päässä, mutta läheltä syynättynä... mutta ei pidä syynätä liian läheltä. =)Pakkasterkuin M

1 kommentti:

K kirjoitti...

Ihanaa tuo tähtivelour :)