perjantai 11. helmikuuta 2011

Nuorimmaisen kevätvaatetus Meidän eilen 7kk täyttäneen kevät näyttää tältä
Eli tänä  keväänä ja kesänä sopivin koko lienee 80cm. Herralla pituutta nyt 74,5cm ja painoa reilut 10kg. Aikamoinen järkäle siis =)
Tuo Reiman haalari meillä oli jo ennestään ja aika uuden veikkasessa kunnossa, koska se on isoveljelle ollut aina väärän kokoinen. Nyt vielä reiluhko, mutta voidaan pitää jo keväällä. Kengät on Kangaroos-merkkiset koko 23. Joulupukin tuomaa.

Toinen ihanuus hankittiin nyt Lindexiltä. Periaatteesta en tän ikäiselle uutta lähtis ostamaan, vaan sais pärjätä isoveljien vanhoilla, mutta kun nyt ei muuta sopivaa ollut kuin tuo yksi haalari ja 86cm:iin kaveri hukkuu vielä, niin jotain piti löytää. Kovin arvokasta ei viiti ostaa, kun tämä käyttäjä ei vielä huippuominaisuuksia kaipaa. Cupcake sulkeutui siis pois mahdollisuuksien joukosta niin ihania kuin tämän kevään babyanorakit ovatkin =)

Onneksi nämä löytyivät Lindexiltä huokeaan hintaan takki 24,95e ja housut isompien puolelta 17,95e. Molemmat kokoa 80cm. Koko onkin just eikä melkein. =) Sopivan reilu, muttei yhtään liian iso.
SUOSITTELEN!  Pipo Pikku stikkarin ja toinen itse tehty.


Sitten vielä ompeluksia:
Mummu teki uuden Ottobreen ohjeella keskimmäiselle miehelle housut. Housujen kaverina punahilkka-paita. Kangas housuihin on Hannan kankaasta.Tämäkin mummon tekemä. =) Huppari, jossa ihanat pöllönapit. Tämä on tehty esikoiselle. Kangas Lasten Metsolan alesta, napit Huvikankaasta.

Hih ja nämä ovat sitten ihan omaa tuotosta. Aloitin ompeluhommat ihan vastikään ja olen suoraan sanoen ihan tumpelon asteella vielä. Mutta viis siitä, kivaa on! Ja jos sitä jotain oppiskin. Kankaat yritän valita sen mukaan, ettei ihan hirveästi harmittas, kun menee pieleen. =)
Pipo mahtuu juuri ja juuri pienimmän päähän, tuli pieni arviointivirhe =). Paita on keskimmäiselle.

Ei kommentteja: