lauantai 5. helmikuuta 2011

Tämän talven topat ja aleostoksia

Pikainen katsaus meidän tämän talven toppavaatevarustukseen. Ja jotain on myös jemmassa jo ensi talvea varten. Alesta hankittu tietty. =)

Juniorilla on tämän talven ollut pääosin käytössä Ticket to Heaven baby baggie. Isoveljen vanha, koko 74cm. Reilujahan nämä tosiaan on, ja hurjan lämpöisiä. Meidän kuopus on nyt 6kk ikäinen ja pituutta on noin 74cm. Lakit Pikku stikkari ja mummu. =)
 Keskimmäinen ukkeli on pian 2 vuotias ja käyttää vaatekokoa 98-104cm. Hänellä on parempina toppina käytössä nämä:

Eli Icepeak 98cm ja Molo kids Rainbow vauvahaalari koko 92cm. Haalari alkaa olla jo naftimpi, mutta menee koko talven. Ihana haalari, helppo pukea päälle ja kangas ei yhtään tönkkö. Lakit Pikku stikkari ja Fredriksson.


Ja vaatekertojen määrä näyttää kasvaavan meillä, mitä enempi miehellä ikää. Esikoisella (pian 5v) käytössä 3 parempaa pukua (ja x määrä työvaatteita...)
Molo kids-haalari koko 128cm + Biggun hattu. Ticketin takki ja Haltin housut (128 ja 130cm) sekä Pikku Stikkarin pipo. Molo kids takki 128cm, housut 140cm ja Fredrikssonin lakki. Näistä suurimman osan pitäisi mennä vielä ensi talvenakin, viimeinen setti on tammikuun alesta ostettu ensi talvea varten. Toivotaan.=)

Tässä vielä kuva Pikku Stikkarin piposta.
Nämä on alesta ensi vuotta silmällä pitäen:
Molo kids takki 110cm, haalari 104cm, hanskat 3-5v....

MITEN NIIN OLEN HURAHTANUT KYSEISEEN MERKKIIN? =)

Eli veljesten ensi talvi voisi näyttää tältä...
Hmm... Miltä näyttää? Onkohan muita yhtä toppahöppänöitä olemassa?
Toppaterkuin M

Ei kommentteja: